Agenda plus actuele nieuwtjes van AV Minor

Op 11 september houden wij weer onze maandelijkse contactavond. Deze keer neemt onze voorzitter ons mee op zijn rondreis door Gambia, met veel foto's. Hopelijk zien we jullie massaal.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Klaverjassen op maandagavond

Het duurt nog een paar weken, maar vanaf 1 oktober wordt er op maandagavond weer geklaverjast in ons clubgebouw aan de Kreeft 28 in Klazienaveen. Ook zin om mee te spelen? Dat kan. Meld je dan om 19.15 uur in ons clubgebouw en laat je inschrijven door onze kaartcoördinator. Er wordt gespeeld om enveloppen met inhoud. Het inleggeld bedraagt € 3,00.

Op 10 april houden wij onze maandelijkse contactavond. Theo Verheij uit Wapenveld geeft dan een lezing over aquariumplanten, tropische vissen en allerlei dat betrekking heeft op de aquariumhobby. De avond in ons clubgebouw aan de Kreeft 28 in Klazienaveen begint om 19.45 uur. Ook niet-leden zijn welkom.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bij aquariumvereniging Minor: Lezing over ‘aquascaping’

Klazienaveen – Wilfred Kruizinga is specialist op het gebied van ‘aquascaping’. Zowel wat betreft inrichting als techniek. Op dinsdagavond 13 maart geeft de Groninger in het clubgebouw van de Klazienaveense aquariumvereniging Minor een lezing over deze bijzondere vorm van aquaristiek. De lezing van Kruizinga is avondvullend en bestaat uit twee delen. Voor de pauze laat hij aan de hand van beelden de prachtigste kunstwerken zien die met ‘aquascaping’ zijn bereikt. Ook het technische gedeelte komt dan aan de orde. Na de pauze demonstreert hij hoe met relatief weinig middelen een kaal aquariumpje kan worden opgebouwd tot een schitterend levend schilderij. De aanwezigen worden ook in de gelegenheid gesteld om zelf ‘aquascaping’ in de praktijk te brengen. Zelf zegt Kruizinga over zijn lezing : 'Ik heb een lezing gemaakt die ‘to the point’ is. Waaraan mensen die geïnteresseerd zijn om zelf een aquariumlandschap te maken daadwerkelijk iets hebben'. Het clubgebouw van aquariumvereniging Minor is gevestigd aan de Kreeft 28 in Klazienaveen. De bijeenkomst begint om 19.45 uur en is ook voor niet leden toegankelijk. Er wordt geen entree geheven. Voor meer informatie kan telefonisch contact worden opgenomen met Marinus de Jonge. Hij is te bereiken op 0653816070.


Invulling contactavonden (2e dinsdag van de maand):
10 April 2018 - lezing Theo Verheij: 'Planten, vissen, allerlei'
08 Mei 2018 - eigen avond
12 Juni 2018 - slootexcursie
15 juni 2018 - barbecue-avond
11 September 2018 - eigen avond
 09 Oktober 2018 - lezing Peter Oranje: 'Adembenemende waterdieren in Zuid Amerika'
 13 November 2018 - lezing Willem Postma (ovb)
 11 December 2018 – uitslagavond Huiskeuring
08 Januari 2019 - Nieuwjaarsborrel


Klaverjassen op maandagavond

Sinds 2 oktober wordt er op maandagavond weer geklaverjast in ons clubgebouw aan de Kreeft 28 in Klazienaveen. Ook zin om mee te spelen? Dat kan. Meld je dan om 19.15 uur in ons clubgebouw en laat je inschrijven door onze kaartcoördinator. Er wordt gespeeld om enveloppen met inhoud. Het inleggeld bedraagt € 3,00. 

 
Adverteerders & Sponsoren